Extensii de Păr

Extensii de Păr

Păr Natural 100% Indian
Importat din UK

Manoperă aplicare extensii / Microring / Keratina
350 Lei / 100 g

Extensii / Aplicare / Tuns / Coafat
950 Lei / 100 g

Îndepărtare extensii / Microring / Keratina
2 Lei / șuvița

Descurcat / Spălat / Coafat Extensii
100 Lei / 100 g

Aplicare extensii Tape On lungime 45-50 cm / 20 g șuvita / Aplicare / Extensii Păr / Tuns / Coafat
1.150 Lei / 40 Benzi

Întreținere extensii Tape On / Dat jos extensii / Curățare / Schimbare Bandă / Spălat / Reaplicare și Coafat Lejer
350 Lei / 20 Benzi

Manoperă Aplicare (cu părul clientei)
250 Lei / 40 Benzi

Portofoliu

Extensii Păr Microring

Ce trebuie să știți despre extensiile cu microring? Sunt aplicate “fir cu fir“, sau mai bine zis, au forma unor șuvițe de păr. Șuvițele diferă ca lungime și dimensiuni.se aplică “la rece” – prin capsarea extensiei pe șuvita de păr cu ajutorul unui ineluș din aluminiu care are în interior silicon; acest silicon este deosebit de important pentru fixarea și rezistența extensiei în păr.
se refolosesc – datorită faptului că aplicarea lor NU include supraîncălzire sau lipici, extensiile se pot refolosi. Odată la 2-3 luni, în funcție de cât de repede vă crește părul, reveniți la specialistul în extensii pentru ridicarea lor. Procesul de ridicare a extensiilor cu microring presupune îndepărtarea extensiilor prin demontarea microring-urilor, descâlcirea părului dacă este cazul – cel mai des, atunci când extensiile au fost ținute mai mult decât este recomandat – și reaplicarea lor, cu ajutorul unor microring-uri noi.

Sunt flexibile în păr – ceea ce înseamnă că riscul ca ele să se încâlcească este mult mai mic ca și la extensiile cu keratină, de exemplu.
Se pot muta dacă vă deranjează într-o anumită parte a capului. Acest lucru este imposibil spre exemplu, la extensiile cu keratină care, odată aplicate, nu se mai pot muta – dacă se îndepărtează nu se mai pot pune din nou.
Sunt ideale pentru persoanele care vor un păr lung și bogat tot timpul, fără să piardă timp cu montarea/îndepărtarea zilnică a extensiilor.

Extensii Păr Keratină

Sunt printre primele tipuri de extensii apărute la noi, în România. 
Se aplică de către specialist, cu ajutorul unui aparat, prin încălzirea keratinei și modelarea ei pe șuvița de păr, deci sunt extensii aplicate “la cald”.
Se aplică “fir cu fir”, adică au formă de șuvițe de păr.
Nu se refolosesc – deși s-au incercat tot felul de improvizații nereușite. 
Este recomandat să fie ținute maxim 3-4 luni.

Extensii Păr Bandă Tape On

Se numesc astfel datorită benzii transparente cu ajutorul căreia sunt aplicate.
Se aplică de către specialist pe părul spălat și uscat, foarte aproape de rădăcină, prin tehnica “sandwich“, cu ajutorul benzii cu adeziv.
Au formă de fâșii mai mici.
Se pot ține în păr aproximativ 2 luni.
Se pot refolosi -se îndepartează din păr cu o soluție specială, se curață bine banda veche și se aplică una nouă. Acest procedeu de înlăturare/ reaplicare la rădăcină se poate face de aproximativ 5 – 6 ori, în funcție de îngrijirea pe care le-o oferi.
Ghidul de Chiajna - Împreună pentru Comunitate
© 2016 Drepturi rezervate | Danielle Beauty Salon
Designed by George Christmas